gavle.butikslokal-sverige.se: Butikslokal i Centrum

Butikslokal i Centrum

 

Om området

Centrala Gävle är beläget knappt två timmar från Stockholm med bil. Tillsammans med Stockholm, Västerås och Eskilstuna, utgör Gävle en viktig roll för ett starkare svenskt näringsliv. Tillsammans bildar städerna Stockholm business alliance. Ett sammarbetsorgan som ska ge både nationella och internationella investerare möjligheter att kunna starta och expandera sin verksamhet, samt etablera ett nätverk. Mitt i centrum sitter Svenskt Näringsliv. Det finns ca 150 olika butiker i innerstaden och 60 caféer och restuarnger. Gävle centrum växte fram som en industristad under 1800-talet med en rad olika industrier. Idag domineras området främst av tillväxtbranscher. En av de starkare brancherna är logistik. Med det geografiska läget kan Gävle stad erbjuda smarta logistiklösningar. Staden är belägen mitt emellan motorvägarna E16 och E4, den har en egen hamnplats samt närhet till flygplasts och järnväg med bra tågförbindelser. Centralstation mitt i centrum har regelbundna avgågnar till bland annat Stockholm.

 

Värt att se

Gävlebocken

Sveriges Järnvägsmuseum

 

Geografi

Gävle centrum ligger mitt i Gävle mellan Västa och Östra stadsdelarna. Området är beläget strax intill handelsporten. Mitt i centrum ligger centralstationen. Avståndet till Stockholm är ca 175 km.

 

Länkar

Visit Gävle

Om Gävle på Wikipedia

Karta över Gävle centrum

Gävle kommun

Gävle City

 

En butikslokal är en lokal där syftet med lokalen är att driva en butik, affär eller liknande verksamhet. Viktigt att fundera på när man ska hyra en butikslokal är om storleken, stilen och läget passar verksamheten som ska drivas i lokalen. Påbörja din sökning av en butikslokal genom att klicka på länkarna till höger.

Mere i denne kategori: « Torshälla Alderholmen »