gavle.butikslokal-sverige.se: Butikslokal i Villastaden

Butikslokal i Villastaden

Om området

Mellan Gavleån och Kungsbäck ligger det anrika och attraktiva villakvarteret Villastaden. Område kom till under 1900-talet och uppskattas idag som ett av Sveriges villaomården med högsta taxeringsvärden och bostadspriser.

Området är ett av Sveriges första villastäder och skildrar en nyans av två sekel med 1920-talshus och modernare bostäder. Området domineras av bostäder och de få verksamheter som finns här är främst koncentrerade kring service, i form av resturang, café, hälsa och skönhet. I den norra utkanten av staden finns evenemangstråket. Här hittar du konserthuset, Gävles stadium, samt det populära kvarteret Silvanum med lokaler för utbildningssyfte och konsthall. Villastaden ligger bara ett stenkast från centrum. Det är både promenad- och cykelavstån. Bussförbindelserna är också mycket goda! Från området är det också närhet tll E4:an.

 

Värt att se

Kvarteret Silvanum

Villakvarteren

 

Geografi

Villastaden är beläget strax intill Gävle Centrum och det är kort avstånd till E4:an.

 

Länkar

Karta över Villastaden

Om Villastaden på Wikipedia

 

En butikslokal är en lokal där syftet med lokalen är att driva en butik, affär eller liknande verksamhet. Viktigt att fundera på när man ska hyra en butikslokal är om storleken, stilen och läget passar verksamheten som ska drivas i lokalen. Påbörja din sökning av en butikslokal genom att klicka på länkarna till höger.

Mere i denne kategori: « Alderholmen Brynäs »